Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/praga/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Roma Hotel Praga

    Adresa: Ujezd 24, Praga, Cehia Rezerva online la Roma Hotel Praga


Poze cu Roma Hotel Praga

Descriere Roma Hotel Praga

Roma Hotel Praga se afla aproape de cele mai importante atractii din Praga, atractii pe care orice turist isi doreste sa le viziteze. Aproape de Castelul Praga, Podul Carol, Raul Vltava si multe altele, acest hotel este o alegere ideala datorita serviciilor si locatiei sale. In apropiere se gasesc si o sumedenie de magazine, dar si restaurante, baruri si cafenele.

Statia de tramvai este la numai 15 metri distanta de usa de la hotel, iar aeroportul se gaseste la mica distanta de mers cu masina, facand astfel din Roma Hotel Praga o unitate de cazare pentru ideala pentru toti turistii.

Cele 87 de camere de la Roma Hotel Praga sunt toate dotate cu aer conditionat si au o multime de dotari moderne, menite sa faca sederea oaspetilor cat mai placuta. Printre dotari se numara televiziune din satelit, mini bar, seif, si uscator de par. Oaspetii pot cere sa le fie aduse in camere filtre de cafea si de ceai.

Roma Hotel Praga este situat intr-o zona istorica a orasului si se afla foarte aproape de atractiile din Praga. Hotelul serveste celor cazati aici, mic dejun in regim de bufet suedez. Acest mic dejun este inclus in pretul camerei iar in lobby-ul hotelului exista acces la internet si ziare pentru turisti. Hotelul dispune de asemenea si de un bar unde oaspetii se pot destinde dupa o zi lunga de vizitat obiectivele turistice din Praga.

Cazare Praga