Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/praga/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • President Hotel Praga

    Adresa: Namesti Curieovych 100, Praga, Cehia Rezerva online la President Hotel Praga


Poze cu President Hotel Praga

Descriere President Hotel Praga

President Hotel Praga este foarte aproape de multe dintre cele mai populare atractii turistice din Praga. Unele dintre locurile pe care cei cazati aici le pot vizita foarte usor sunt ceasul astronomic, Cartierul Evreiesc si Castelul Praga. Mai toate obiectivele sunt la mica distanta, ceea ce inseamna ca se poate ajunge la ele chiar si pe jos. In apropiere se gasesc magazine de suveniruri si o multime de restaurante cu specific local si international.

Situarea foarte convenabila face ca acest hotel sa se afle la o distanta mica si de aeroportul din Praga, locul prin care majoritatea turistilor ce doresc sa viziteze orasul vin in capitala Cehiei.

President Hotel Praga are 130 de camere foarte spatioase, majoritatea avand balcoane sau terase. Camerele intr-un stil contemporar au dotari pe care orice turist s-ar astepta sa le gaseasca intr-un hotel ultra modern.

Situat pe malul raului Vltava, President Hotel Praga ofera o priveliste placuta asupra Castelului Praga si se afla la numai cateva minute de mers pe jos de centrul vechi al orasului Praga. In vecinatatea hotelului se gasesc multe atractii turistice si istorice dar si o serie intreaga de restaurante.

Cazare Praga