Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/praga/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Leonardo Hotel Praga

    Adresa: Karoliny Svetle 323/27, Praga, Cehia Rezerva online la Leonardo Hotel Praga


Poze cu Leonardo Hotel Praga

Descriere Leonardo Hotel Praga

Turistii ce aleg cazare la Leonardo Hotel Praga se bucura de faptul ca multe atractii din Praga se afla in apropiere de acest hotel. Teatrul National, Piata Wenceslas si multe posibilitati de petrecere a timpului liber se gasesc foarte aproape. De asemenea exista o mare varietate de restaurante, cu specific international si cehesc, din care se poate alege.

Leonardo Hotel Praga este situat in mod convenabil chiar in centrul istoric al orasului Praga, la numai 15 km de Aeroportul Ruzyne din Praga si la 2.5 km de Gara Nadrazi. Leonardo Hotel Praga ofera camere destul de diverse, decorate cu antichitati.

Camerele au dotari foarte utile oricarui turist si multe dintre ele au si o mica bucatarie perfect utilata. Baile sunt din marmura si cu podea neagra, foarte eleganta. In unele camere se pot caza pana la trei persoane, ceea ce face din acest hotel o alegere perfecta pentru cei care calatoresc in grupuri mai mari.

Aflat langa centrul orasului Praga, Leonardo Hotel Praga este la jumatatea distantei dintre Podul Carol si Piata din Centrul Vechi si foarte aproape de Cartierul Evreiesc, cu o priveliste superba spre Castelul Praga. Pentru cei ce nu doresc sa mearga prea mult pentru a servi cina, hotelul dispune si de un restaurant foarte elegant.

Cazare Praga