Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/praga/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Hotel General Praga

    Adresa: Svornosti 1143/10, Praga, Cehia Rezerva online la Hotel General Praga


Poze cu Hotel General Praga

Descriere Hotel General Praga

Situat in centrul orasului, Hotel General Praga, are in apropiere o multime de baruri, magazine si restaurante. Turistii ce rezerva cazare in Praga la acest hotel vor putea vizita cu usurinta multe din atractiile orasului ce se gasesc in imediata apropiere a orasului. Foarte aproape de hotel se gaseste un mall si tot prin apropiere se afla si cateva teatre si cinematografe. Oaspetii hotelului pot ajunge cu tramvaiul direct la Podul Carol, Piata Wenceslas si multe alte locuri.

Apropierea statiilor de tramvai si metrou, dar si celelorlalte mijloace de transport public, face deplasarea prin Praga foarte usoara. Oaspetii de la Hotel General Praga se vor putea duce pe jos sa viziteze multe din obiectivele turistice de aici.

Camerele de la Hotel General au unele dotari cum ar fi cablu tv, mini bar, aer conditionat, aparate de ceai si cafea, internet, birou si altele. In functie de camera, baile au dus sau cada cu hidro masaj.

Gazduit de o cladire ridicata la sfarsitul anilor 1800, Hotel General Praga a fost deschis in anul 2007. Hotelul are o sauna, un bar si un restaurant unde tursitii cazati aici pot servi cina intr-o ambianta foarte placuta.

Cazare Praga