Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/praga/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Eurostars David Hotel Praga

    Adresa: Naplavni 6, Praga, Cehia Rezerva online la Eurostars David Hotel Praga


Poze cu Eurostars David Hotel Praga

Descriere Eurostars David Hotel Praga

Eurostars David Hotel Praga este localizat in apropierea majoritatii atractiilor importante din oras. De fapt, la majoritatea acestor obiective se poate ajunge mergand pe jos. Casa Danzante, Podul Carol si Teatrul National se afla la numai 100 de metri distanta de hotel iar statia de metrou se afla la 300 de metri. Cu transport public atat de aproape este foarte usor pentru turistii cazati aici sa ajunga in cele mai importante locuri din oras.

Aflat destul de aproape si de aeroport, cu multe mijloace de transport public, Eurostars David Hotel Praga este unul dintre cele mai bine pozitionate hoteluri din oras.

Camerele de la Eurostars David Hotel Praga sunt mobilate foarte modern si dotate cu tot ce este necesar unei sederi placute, inclusiv aer conditionat, minibar si televiziune prin cablu.

Eurostars David Hotel Praga are si un centru de afaceri, sali speciale pentru evenimente speciale, o sala de forta, parcare, room service, paza permanenta, iar personalul hotelului ofera servicii de consiliere turistica, fiind foarte dornici sa ajute turistii cazati aici sa aiba o sedere cat mai placuta. Acest hotel de patru stele din Praga dispune si de o sauna unde oaspetii hotelului se pot relaxa.

Cazare Praga