Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/madrid/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Lope De Vega Hotel Madrid

    Adresa: C/ Lope De Vega 49 Madrid, Spania Rezerva online la Lope De Vega Hotel Madrid


Poze cu Lope De Vega Hotel Madrid

Descriere Lope De Vega Hotel Madrid

Lope De Vega Hotel Madrid este un hotel foarte modern ce a fost construit in anul 2000. Printre facilitatile pe care hotelul le ofera turistilor ce aleg sa se cazeze aici o cafenea, o sala privata unde se serveste micul dejun, o camera de zi si o biblioteca. Exista si acces la internet in cadrul hotelului.

Pentru oamenii de afaceri aflati in calatorie la Madrid hotelul ofera o serie de facilitati pe care acestia le vor gasi foarte utile.

Lope De Vega Hotel Madrid este situat pe Calle Lope de Vega 49 si se afla la 25 de km de Aeroportul Barajas.

Cele 59 de camere de la Lope De Vega Hotel Madrid au fost toate proiectate si decorate cu anumite tematici individuale astfel ca oaspetii hotelului se pot bucura de o camera in stilul unui decor de teatru, al unei locatii istorice si altele. Toate camerele de la acest hotel sunt dotate cu televiziune prin saltelit, room service, minibar, acces la internet. Lope De Vega Hotel Madrid este situat chiar in inima "Triunghiului de Aur" - sau triunghiul artei din Madrid.

Desigur, o asemenea locatie inseamna ca hotelul se afla foarte aproape de unele dintre cele mai importante obiective turistice din Madrid printre care Gradina Botanica sau Puerta del Sol.

Cazare Madrid