Comentarii si pareri legate de Madrid

Daca ati fost in vacanta la Madrid si doriti sa impartasiti cu ceilalti vizitatori impresiile dumneavostra o puteti face folosind formularul de mai jos. De asemenea puteti pune intrebari despre excursii la Madrid la care va pot raspunde ceilalti vizitatori ai TVL.ro

Pentru a evita posturile automate pe cat posibil trebuie sa completati codul de verificare din imagine. Ne rezervam dreptul sa stergem mesajele ce pot fi jignitoare irelevante sau pur si simplu nepotrivite.

Add Comment

* Required information
1000
Captcha Image

Comments (2)

 
Topic: Madrid
Costin (Piatra Neamt) says...

Un oras super frumos. Referitor la metrou, spre deosebire de Bogdan eu pot sa spun ca reteaua de metrouri e super bine pusa la punct. Daca ai intrat intr-o gura de metrou este imposibil, cu ajutorul hartilor de metrou, disponibile in orice statie, sa nu ajungi la o anumita destinatie. Trebuie sa stii doar numele statiei unde trebuie sa ajungi. Nu am intampinat probleme cu hotii de buzunare, desi e probabil sa se intample si asa ceva intr-o tara unde traiesc mai bine de 1 milion de romani. Nu ca noi am fi cei mai rai. Am stat in Madrid o saptamana, dar imi pare rau ca nu am mai avut timp sa mai vizitez si Toledo ( 60 km distanta de Madrid), Manzanares el Real, cu un frumos castel( aprox 55 km de Madrid), si multe altele.

Bogdan (Bucuresti) says...

un oras destul de frumos si curat,transportul cu metroul putin cam complicat. f putini stiu sa vb o limba cu circuit international, atentie la mancare pute ti avea surprize extrem de neplacute. shi atentie cu milloacele de transport in comun eu am ramas fara banii,acte ,portofel. etc.

 
Page 1 of 1