Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/londra/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Waldorf Hilton Hotel Londra

    Adresa: Aldwych Rezerva online la Waldorf Hilton Hotel Londra


Poze cu Waldorf Hilton Hotel Londra

Descriere Waldorf Hilton Hotel Londra

Hilton Waldorf Hotel Londra este situat atat in apropiere de centrul financiar al Londrei cat si de West End. Acesta din urma este foarte bine cunoscut pentru densitatea mare de teatre si pentru bogata viata de noapte. La doua strazi distanta de hotel se afla Tamisa si Covent Gardens. Transportul public este extrem de accesibil.

Hilton Waldorf Hotel Londra este accesibil foarte usor cu mijloacele de transport in comun de la orice aeroport major. In zona in care se afla hotelul exista peste 40 de teatre. Receptia hotelului se afla la dispozitia oaspetilor 24 de ore pe zi.

Exista 299 de camere la Hilton Waldorf Hotel Londra, toate echipate cu televiziune prin satelit si televizoare cu plasma. Decoratiunile aduc aminte de originea stabilimentului ce dateaza din timpul epocii Edwardiene. Combinatiile elegante de culori sunt imbietoare pentru ochi dar in acelasi timp moderne. In fiecare camera exista minibaruri si aparate de cafea dar si un seif unde oaspetii isi pot tine bunurile de valoare.

Hilton Waldorf Hotel Londra a sarbatorit un secol de cand se afla la dispozitia clientilor sai. Cladirea gazduieste nu numai un hotel de lux dar si doua teatre. De curand, hotelul a fost renovat pentru a i se putea reda frumusetea initiala.

Cazare Londra