Comentarii si pareri vancata Londra

Daca ai vizitat Londra si vrei sa impartasesti impresiile tale cu ceilalti vizitatori ai site-ului te rugam sa postezi aceste impresii folosind formularul de mai jos. Daca ti-ar placea sa afli lucruri despre Londra care nu sunt incluse in articolele de pe TVL.ro atunci te invitam sa postezi intrebarea ta mai jos si poate alti vizitatori sau chiar TVL.ro iti vor raspunde.

Comentariile neadecvate vor fi sterse.

Add Comment

* Required information
1000
Captcha Image

Comments (4)

 
Topic: Londra
Patrick (Falticeni) says...

Pe drept cuvant este exact asa cum i se spune: cel mai cosmopolit oras al lumii. Am vizitat Viena, Monte Carlo, Paris, insa nici unul nu se compara cu Londra. Este pur si simplu magnific. De neimaginat cata civilizatie si cultura incape acolo. Ca nu vom ajunge nici intr-un milion de ani sa avem ce au ei, asta e o certitudine. Singurul gust amar de la Londra: faptul ca si acolo am auzit de incompetenta si incoerenta guvernului din Romania, lipsa planurilor concrete. Noi, vai de noi, suntem pe nicarieri. Ei, un ocean de cultura, civilizatie si trai bun pentru oameni.

Nicu (Galati) says...

Rog frumos poate sa-mi spuna cineva daca de pe aeroportul Heathrow se poate cumpara London Pass + travelcard si de unde?

Ela (Brad) says...

Se poate cumpara de la birourile Heathrow Express Ticket din terminalele 3 si 5 si din London Paddington

Liliana T (Bucuresti) says...

Am fost la Londra in 2016. Este un oras magnific. Pur si simplu simti c-ai evadat in lumea civilizata. Mi-au ramas gandul si inima acolo, deci este obligatoriu sa ma intorc. Recomand Londra din tot sufletul!

Octav Irimia (Bucuresti) says...

Salutari! Mi-am facut rezervare la hotel prin site-ul dvs. si vreau sa va spun ca metoda asta de comparare chiar m-a ajutat sa gasesc o oferta mai ieftina. Simt ca am facut o afacere buna si abia astept sa vizitez Londra in noiembrie!

 
Page 1 of 1