Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/florenta/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Grand Hotel Baglioni Florenta

    Adresa: Piazza Unita Italiana 6, Florenta, Italia Rezerva online la Grand Hotel Baglioni Florenta


Poze cu Grand Hotel Baglioni Florenta

Descriere Grand Hotel Baglioni Florenta

Situat chiar langa Campanile (Turnul cu Clopot al lui Giotto) si langa Domul din Firenze, acest hotel ofera o serie de privelisti extraordinare. Grand Hotel Baglioni Florenta se alfa destul de aproape si de centrul de conferinte, de muzee si de multe atractii turistice. Printre dotarile hotelului se numara un restaurant cu specific toscan, sali de conferinte ce pot primi pana la 400 de oameni si un personal foarte bine pregatit.

Oaspetii de la Hotel Baglioni Florenta pot beneficia de locatia excelenta a hotelului, chiar in apropierea garii Santa Maria Novella si la numai 8 kilometri de Aeroportul International din Florenta.

Toate cele 193 de camere de la Grand Hotel Baglioni Florenta sunt superb decorate dupa traditia toscana. Decoratiunile din camera sunt elegante si dotarile includ aer conditionat, mini-bar, televizor, seif si uscatoare de par.

Grand Hotel Baglioni Florenta a fost frecventat de conducatori de stat, artisti si tot felul de personalitati din toate colturile lumii. Cladirea este mai inalta decat cele din jur si datorita acestui lucru privelistelile sunt foarte spectaculoase. Cladirea este o fosta resedinta a Principilor Carrega Bertolini si rezoneaza cu istoria Italiei prin mobilierul din mahon, opere de arta, tavane pictate, ceramica florentina si statui.

Cazare Florenta