Impresii de vacanta si Comentarii Venetia

Daca ai vizitat Venetia si vrei sa imparti impresiile tale cu ceilalti vizitatori ai site-ului te rugam sa postezi aceste impresii folosind formularul de mai jos. Ai vrea sa afli lucruri despre Venetia care nu sunt incluse in articolele de pe TVL.ro atunci te invitam sa postezi intrebarea ta mai jos si poate alti vizitatori iti vor putea raspunde.

Comentariile neadecvate vor fi sterse.

Add Comment

* Required information
1000
Captcha Image

Comments (3)

 
Topic: Venetia
Andra (Gorj) says...

Venetia este atat de frumoasa!!!Nu trebuie sa fii un romantic k sa te impresioneze,mi-a placut atat de mult,mai ales k am fost cu iubitul meu!;)Merita sa mergeti sa vizitati mai mult decat orice alt loc din lume

Romano Venetianul (Dabuleni) says...

Venetia este o minune a lumii! Nu stiu de unde apar topuri cu Florenta in fatza Venetiei! Florenta e un chici, Venetia este un oras nealterat!

Laura V. says...

De-alungul istoriei orasului, milioane de trunchiuri de zada din padurile administrate de Republica Venetiana in Alpi au fost asezate peste straturile de aluviuni compactate de pe fundul marii. In timp, in absenta oxigenului, ele s-au pietrificat. Succesiv, au fost suprapuse peste ele scanduri orizontale si lespezi de piatra istriana, asemanatoare cu marmura, care au servit ca fundatie pentru cladiri.

 
Page 1 of 1