Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/venetia/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Hotel Atlantide Venetia

    Adresa: Calle della Misericordia 375-A, Cannaregio, Venetia, Italia Rezerva online la Hotel Atlantide Venetia


Poze cu Hotel Atlantide Venetia

Descriere Hotel Atlantide Venetia

Situat intr-o zona centrala, Hotel Atlantide Venetia permite accesul usor la principalele atractii turistice din Venetia. Aceasta proprietate este convenabil situata in Cannaregio, una dintre cele mai interesante zone din oras.

Situat la mai putin de cinci minute de mers pe jos de Gara Santa Lucia din Venetia, Atlantide Hotel ofera oaspetilor cazare intr-o locatie ideala pentru perioada in care viziteaza Venetia. Hotelul ofera, de asemenea si posibilitatea de check-in si check-out expres, o receptie deschisa 24 de ore si camere mai mari pentru familiile cu copii. Toate camerele de la Hotelul Atlantide Venetia sunt spatioase si ofera acces la internet wireless si o zona de relaxare.

Oaspetii ce aleg cazare la Hotelul Atlantide Venetia se pot bucura de un mic dejun continental, care este servit in fiecare dimineata. O gama larga de optiuni de a servi masa sunt de asemenea disponibile in imediata apropiere a proprietatii.

Atractii ale orasului Venetia, cum ar fi Piazzale Roma si Ponte della Costituzione, sunt la mica distanta de mers pe jos de Atlantide Venetia. Hotelul este, de asemenea, situat in apropiere de localuri bine-cunoscute din zona, plus obiective cum ar fi Grand Canal, Ca 'd'Oro si Ca' Pesaro ce se afla la o plimbare de 20 minute distanta.

Cazare Venetia