Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/venetia/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Casa Sant'Andrea

    Adresa: Santa Croce 495/B, Santa Croce, Venetia, Italia Rezerva online la Casa Sant'Andrea


Poze cu Casa Sant'Andrea

Descriere Casa Sant'Andrea

Situat intr-o locatie centrala, Casa Sant'Andrea permite un acces facil la cele mai interesante atractii turistice din Venetia. Situat in Veneto Regiune de vin, acest hotel modern este alegerea perfecta pentru a descoperi podgoriile locale.

Acest hotel de nefumatori ofera o gama de facilitati, inclusiv camere de familie, o receptie deschisa 24 de ore si un check-in si check-out caracteristica. Acesta ofera, de asemenea, un automat, un copiator si depozit de bagaje. Toate camerele moderne de la Casa Sant'Andrea Hotel Venetia includ un telefon si incalzire.

Oaspetii isi pot incepe ziua cu micul dejun servit in fiecare dimineata la Casa Sant'Andrea Venetia. O gama larga de optiuni de luat masa sunt de asemenea, gasite in imediata apropiere a proprietatii.

Sant'Andrea se afla la o plimbare de cinci minute de Piazzale Roma si Ponte della Costituzione. Hotelul este, de asemenea, intr-o zona plina de cluburi si pub-uri bine-cunoscute din zona si Grand Canal, Ca 'Rezzonico si Ca' Foscari Universitatea din Venetia sunt la o plimbare de 20 de minute.

Cazare Venetia