Parcul acvatic Aqualandia din Venetia


Aqualandia este un aqua park de langa Marea Adriatica care imita o insula din regiunea Caraibelor: o combinatie de buna dispozitie, distractie, sporturi extreme si jocuri acvatice. O oaza de relaxare si amuzament oferind locuri speciale acelora care isi doresc sa-si petreaca cateva ore de neuitat.

Parcul acvatic Aqualandia din Venetia Parcul acvatic Aqualandia din Venetia

Aqualandia ofera oaspetilor sai multe bucurii si multe evenimente vesele: dansuri latino-americane, gimnastica acvatica, lectii de scufundari precum si multe spectacole desfasurate pe scena in forma de corabie a piratilor, lunga de 30 de metri unde dansatorii si scafandrii desfasoara coreografii amuzante pentru a distra turistii. Cei mici sunt si ei rasfatati de animatori si clovni care au grija de ei, se joaca cu ei, fac parade si le ofera spectacole de circ.

Parcul Aqualandia este format din urmatoarele zone

Zona de distractie: este zona pentru cei mici. Aici ei pot descoperi misterioasa jungla conducand masinute, se pot imbarca pe barcutele din portul orasului, cauta aur in Rio Grande, pot sari in jucariile colorate iar apoi..se pot duce la circ. Copii pot fi lasati pe indemana ingrijitorilor care vor avea grija de ei gratuit.

Zona de adrenalina: situata intr-o gradina tropicala. Aici puteti gasi: Spacemakerul (cel mai inalt mountain rousse care are aprox 42 de metri ajungand la 100 de km/h; cascadele infricosatoare si stargate, tuburile-topogan unde sunetele si luminile te tin in suspans pe durata rideului. Pentru cei mai curajosi tot aici se afla si un turn de bungee jumping care are o inaltime de 60 de metri inaltime.

Zona cu plaja si muzica: nisip, un rechin de 9 metri atarnat de coada sa, umbrele de paie, placi de surf si un bar tropical in stil californian.

Zona de sport: aici sunt 4 terenuri de volei pe plaja, 2 pe nisip si 2 in apa; un teren cu spuma pentru fotbal si o zona de gimnastica.

Zona de animatie: o trambulina mare unde atleti profesionisti desfasoara showuri fascinante. Aici este si un spectacol cu papagali, unde aceste pasarele merg in curse cu motocicletele, fac exercitii de dexteritate si alte actiuni amuzante.

Zona de relaxare: o zona linistita inconjurata de verdeata, cu sezlonguri si umbrelute de paie asezate langa piscina centrala si langa piscina cu valuri.

Zona cu restaurante: puteti gasi restaurante cu mancare din diferite zone: pizzerii, snack-baruri, magazine cu inghetata, hot-dogi etc.

Zona de golf: unde este organizat un teren de mini-golf cu 18 gauri in mijlocul unei gradini tropicale cu cascade si lacuri artificiale.

Club Vanilla: este o discoteca avand un mobilier futurist si un acoperis care se deschide automat permitand dansul liber sub stele. Zona de noapte se extinde intr-o gradina mare cu palmieri fiind atmosfera potrivita pentru cocktailuri pregatite de barmani recunoscuti international.

Programul din Aqualandia este:

Ora 10:00: Deschiderea parcului
Ora 10:15: Fitness
Ora 11:30: Apertura Hammam Batik
Ora 12:00: Aquagym
Ora 12:00: parada Aqualandia
Ora 12:15: Show Peter Pan
Ora 12:30: Scoala de scufundari se deschide
Ora 12:40: Aquabike
Ora 13:15: Show Slamball
Ora 14:00: se deschide Bungee Jumping
Ora 14:00: Circ
Ora 14:30: Scoala de circ
Ora 14:30: Concurs Pistas Blandas
Ora 15:30: Tumbling Truck
Ora 16:15: Salsa Aerobic
Ora 16:30: Spectacolul cu papagali
Ora 17:00: Show-ul Piratilor
Ora 18:00: Inchiderea parcului

Adresa:
Via Michelangelo Buonarroti, 15

Preturi:
Bilete valabile o zi intreaga
Adulti: 28.00 €
Copii intre 1 metru si 1.40 metri: 24.00 €
Copii pana la 1 metru inaltime: gratuit.
Bilete valabile jumatate de zi (de la 2:00 PM la 6:00 PM)
Adulti: 24.00 €
Copii intre 1 metru si 1.40 metri: 20.00 €
Copii pana la 1 metru inaltime: gratuit.

Orar:
10:00 AM - 6:00 PM

Transport:
Daca mergeti cu masina - de pe autostrada A4, iesirea (Milano-Venezia, Belluno-Venezia, Trieste - Venezia) - continuati drumul spre Mestre - apoi urmati directia spre aeroportul Marco Polo. Continuati drumul spre Jesolo, si urmariti indicatoare spre Lido di Jesolo.In aproapiere de Lido di Jesolo veti gasi indicatoare spre Aqualandia.
Daca mergeti cu trenul - statia San Dona’ di Piave - Jesolo. Apoi luati autobuzul spre Jesolo iar apoi autobuzul nr. 5 (linie urbana) care opreste in fata parcului.

Vizualizari: 2514