Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/madrid/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Hotel Rex Madrid

    Adresa: Gran Via, 43, Centrul orasului Madrid, 28013 Madrid, Spania Rezerva online la Hotel Rex Madrid


Poze cu Hotel Rex Madrid

Descriere Hotel Rex Madrid

Hotel Rex din Madrid se afla pe Gran Via, intre Plaza de Espana si Plaza de Callao. Hotelul dispune de o receptie deschisa 24 de ore pe zi si toate camerele oferite spre inchiriere sunt dotate cu internet wi-fi gratuit si televiziune prin satelit.

Hotel Rex din Madrid este decorat in mod simplu, clasic si dispune de camere spatioase dotate cu instalatie de climatizare, aer conditionat si un birou. Dotarile din camere sunt gandite pentru a asigura o sedere cat mai placuta pentru toate tipurile de turisti care aleg sa se cazeze aici.

Hotelul serveste si un mic dejun in regim de bufet in fiecare dimineata. In cadrul hotelului exista automate de unde puteti cumpara diferite gustari dar si cafea. Hotel Rex se afla la o distanta ce poata fi strabatuta pe jos de multe baruri si restaurante, fiind la numai 500 de metri de renumitul cariter Puerta del Sol unde exista o multime de posibilitati de petrecere a timpului liber.

Palatul Regal din Madrid este la numai cinci minute distanta de mers pe jos de Hotelul Rex din Madrid, in timp ce Plaza Mayor se afla la aproximativ un kilometru departare. Statia de metrou Callao se afla la doua minute de mers pe jos ceea ce face ca deplasarea prin oras cu ajutorul mijloacelor de transport in comun sa fie foarte facila.

Cazare Madrid