Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/florenta/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Best Western Hotel Rivoli Florenta

    Adresa: Via Della Scala, 33, Florenta, Italia Rezerva online la Best Western Hotel Rivoli Florenta


Poze cu Best Western Hotel Rivoli Florenta

Descriere Best Western Hotel Rivoli Florenta

Acest hotel din Florenta este plin de istorie si se afla in inima orasului. Best Western Hotel Rivoli Florenta se afla foarte aproape de majoritatea obiectivelor turistice cum ar fi Galeriile Uffizzi, Ponte Vecchio, Piazza della Signoria, Duomo si biserica Santa Maria Novella.

Dotarile hotelului includ cinci sali de intalniri, centru de afaceri, un restaurant si jacuzzi functional pe toata perioada anului. Best Western Hotel Rivoli Florenta se afla aproape de multe mijloace de transport in comun, in apropiere gasindu-se chiar si gara Santa Maria Novella. Aeroportul Amerigo Vespucci nu este nici el foarte departe si exista servicii de trasport catre aeroport.

Camerele de oaspeti de la Best Western Hotel Rivoli Florenta sunt decorate cu bun gust si intr-un stil modern. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, televiziune prin satelit, telefon, mini-ber, bai cu marmura iar unele dintre camere au balcoane si terase private.

Best Western Hotel Rivoli Florenta dispune de un personal foarte primitor. Hotelul se afla intr-o manastire reconditionata din secolul al 15-lea ce a fost astfel amenajata pentru a putea deservi drept hotel, insa o serie de caracteristici arhitectonice au fost pastrate. O gradina interioara superba, coloane de piatra, mobilier din lemn inchis la culoare, toate aceastea adauga la simtamantul ca oaspetii sunt inconjurati de istorie.

Cazare Florenta