Mainstreet U.S.A. - Disneyland Paris


Magia prezenta la Disneyland Paris incepe imediat ce intrati in parc de pe Main Street U.S.A. - primul teritoriu tematic al parcului.

In zona Main Street USA, turistii de la Disneyland sunt purtati inapoi in timp cu ajutorul unei replici cu strazi specifice unui oras american de la inceputul secolului al XIX-lea. Reproducerea este bazata chiar pe amintirile lui Walt Disney care a crescut in acea perioada in apropiere de Chicago, Illinois. In zona Main Street USA s-a acordat o importanta deosebita detaliilor care sunt de o foarte inalta calitate.

Main Street USA - Disneyland Paris
Main Street USA - Disneyland Paris

In drumul lor pe Main Street USA, oaspetii parcului pot vizita Primaria (City Hall) pentru a vedea harti ale diferitelor zone din parc sau liste cu programele diverselor manifestari din parc sau pentru a face rezervari la cina sau pranz in restaurantele din Disneyland. Din fata Primariei calatoria fantastica la Disneyland Paris poate incepe cu o plimbare in masini trase de cai sau intr-unul din vehiculele de pe Main Street. Din aceste mijloace de locomotie sau intr-o plimbare relaxanta pe jos, turistii vor putea admira superbele magazine si restaurante tematice de pe Main Street. Mirosul de prajituri abia scoase din cuptor, vitrinele magazinelor si casele frumos colorate intregesc aceasta atmosfera superba.

In spatele magazinelor, turistii au optiunea de a explora Arcada Liberty, unde poze si diferite obiecte descriu istoria Statuii Libertatii. Arcada Discovery, situata in partea opusa, ofera turistilor o viziune asupra inventiilor, a felului in care acestea ne schimba viata si asupra felului in care vizionarii din trecut au modelat viitorul pe care noi acum il traim.

La cel mai indepartat capat al strazii, vizitatorii se gasesc chiar in inima parcului Disneyland Paris - "Central Plaza". Aici se gasesc portile catre celelalte teritorii care formeaza Disneyland Paris.

Zone Tematice din Disneyland