Comentarii si pareri legate de Disneyland Paris

Daca ati fost in vacanta la Disneyland Paris si doriti sa impartasiti cu ceilalti vizitatori impresiile dumneavostra o puteti face folosind formularul de mai jos.

Pentru a evita posturile automate pe cat posibil trebuie sa completati codul de verificare din imagine. Ne rezervam dreptul sa stergem mesajele ce pot fi jignitoare irelevante sau pur si simplu nepotrivite.

Add Comment

* Required information
1000
Captcha Image

Comments (3)

 
Topic: Disneyland Paris
Ionut Cicoare (Bacia) says...

nu a fost nici o data la Disneyland Paris dar sper sa merg anul acesta sau la anul!

tatal meu a mers si a fost foarte incantat de ce a vazut.

Catalina (Bucuresti) says...

Am fost la Disneyland de 2 ori si trebuie musai sa mai ajung pentru ca mai am un bilet pentru o zi valabil pana la anul in luna mai. Nici nu stiti cu cata nerabdare astept ziua aia...Disneyland-ul e ceva unic in lume, nu pot descrie in cuvinte. Fetita mea de 5 ani a fost impresionata, iar eu cu taica-su am fost cei mai fericiti parinti(copii mai mari). Nu stii cand trece ziua, te oftici pur si simplu ca ziua nu este decat de la 10:oo-19:00.

Intr-un cuvant: MAGIC!

Lilisor (Bucuresti) says...

Daca spune cineva ca Disneyland trebuie vizitat doar daca ai copii, se inseala amarnic. Si eu am un copil pe care l-am dus la Disney, dar cred ca eu m-am bucurat mai tare decat fiica mea de acesta aventura. Daca nu ati fost inca, nu stiti ce pierdeti.

 
Page 1 of 1