Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/londra/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Rathbone Hotel Londra

    Adresa: 30 Rathbone Street Rezerva online la Rathbone Hotel Londra


Poze cu Rathbone Hotel Londra

Descriere Rathbone Hotel Londra

Localizat in inima cartierului West End din Londra, hotelul in stil traditional Rathbone Hotel Londra confera o atmosfera primitoare pentru oaspetii sai, intr-o strada linistista din zona Fitzrovia. La numai 5 minute de magazinele din Oxford Street, Soho si foarte aproape de Theater District, Rathbone Hotel Londra este foarte accesibil fiind unul dintre cele mai cautate hoteluri din Londra.

Este o locatie ideala si pentru cei aflati la Londra in interes de afaceri pentru ca au acces foarte facil la mijloacele de transport in comun.

Rathbone Hotel Londra este foarte usor accesibil cu ajutorul liniei Express de la Aeroportul Heathrow. Oaspetii hotelului pot vizita multe dintre atractiile turisitice din Londra cu ajutorul statiei de metrou din apropeire Tottenham Court Road.

Camerele sunt foarte ingrijite si echipate cu tot ce este necesar unei sederi placute, inclusiv internet wireless. Mobilierul de calitate si baile cu marmura roz contribuie si ele la o sedere extrem de placuta. Restaurantele din zona ofera o bucatarie variata si discount-uri de 10% pentru clientii de la Rathbone Hotel Londra. De la hotel se poate ajunge cu usurinta la British Museum, Trafalgar Square, Westminster, National Gallery si alte obiective turistice importante din Londra.

Cazare Londra