Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/stockholm/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Nobis Hotel

    Adresa: Norrmalmstorg 2-4 Rezerva online la Nobis Hotel


Poze cu Nobis Hotel

Descriere Nobis Hotel

Fiind situat intr-o locatie excelenta in Piata Norrmalmstorg, cea mai interesanta si atractiva zona din centrul orasului Stockholm, Nobis Hotel este un hotel independent, foarte luxos, cu 201 camere, ce a fost inaugurat in decembrie 2010. Nobis Hotel este un hotel de lux din capitala Suediei care-si defineste singur standardele la cel mai intalt nivel. Este modern, elegant si extrem de confortabil, dar in acelasi primitor si cu preturi rezonabile, oferind oaspetilor un confort ridicat inconjurandu-i cu stil si eleganta intr-un cadru proiectat de arhitectii Claesson Koivisto Rune.

Misiunea hotelului este de a oferi oaspetilor nimic altceva decat excelenta in orice detaliu si ceva in plus pe deasupra, ceva de care nu au stiut niciodata ca au nevoie. Zona publica a hotelului ce masoara 800 de metri patrati are un restaurant italian de exceptie, Caina, un lobby, un lounge, un bar de noapte, un bistro si inca un bar ceva mai mic. Bistro-ul este deschis 24 de ore pe zi si serveste produse de braserie si bauturi dintre cele mai fine. Camerele sunt extrem de luxoase si au toate bai proprii dotate cu halate si papuci, uscatoare de par, internet wireless, sisteme multimedia cu filme si muzica, televizor cu ecran plat si internet de mare viteza. Receptia este deschisa si ea in permanenta si sta la dispozitia turistilor cazati la Nobis.

Cazare Stockholm