Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/stockholm/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Radisson Blu Royal Viking Hotel Stockholm

    Adresa: Vasagatan 1, Stockholm, Suedia Rezerva online la Radisson Blu Royal Viking Hotel Stockholm


Poze cu Radisson Blu Royal Viking Hotel Stockholm

Descriere Radisson Blu Royal Viking Hotel Stockholm

Radisson Blu Royal Viking Hotel Stockholm este situat in aproprierea multor atractii turistice din Stockholm a multor puncte de interes, intr-o zona foarte turistica a capitalei Suediei. Foarte aproape de Radisson Blu Royal Viking Hotel Stockholm se gaseste World Trade Center. Exista de asemenea si multe cafenele, baruri si restaurante situate in apropierea hotelului. Oaspetii pot de asemenea ajunge cu usurita la multe magazine si boutique-uri din zona iar Aeroportul se gaseste la 45 de km de Radisson Blu Royal Viking Hotel Stockholm. Transportul public este disponibil in zona, facand foarte usoara deplasarea prin oras pentru a vizita diferitele obiective turistice situate ceva mai departe de hotel. De asemenea pentru turistii care vin cu masina sau inchiriaza, hotelul pune la dispozitie locuri de parcare.

Fiecare dintre camerele de la Radisson Blu Royal Viking Hotel Stockholm ofera o serie de dotari cum ar fi aparate pentru prepararea ceaiului si a cafelei, tv prin satelit, baie proprie, lenjerie de lux si aer conditionat.

Printre facilitatile de care se bucura cei care aleg cazare la Radisson Blu Royal Viking

Cazare Stockholm