Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/stockholm/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Scandic Klara

    Adresa: Slojdgatan 7, Stockholm, Suedia Rezerva online la Scandic Klara


Poze cu Scandic Klara

Descriere Scandic Klara

Scandic Klara Hotel Stockholm este situat in centrul orasului, in aproprierea multor atractii turistice cum ar fi Drottningsgatan, o strada bine cunoscuta de shopping. Centrul Vechi, Gamla Stan, este la numai 15 minute de mers pe jos distanta de hotel iar in zona se pot gasi numeroase restaurante si cafenele. Exista de asemenea si multe optiuni pentru o viata de noapte tumultoasa. Gara Centrala se afla la numai 400 de metri de hotel iar la aeroport se poate ajunge foarte usor cu masina. Serviciile de transport public fac foarte usoara deplasarea prin oras. Scandic Klara Hotel Stockholm oferta turistilor cazati aici parcare pentru masinile lor.

Camerele de la Scandic Klara Hotel Stockholm au mini bar, filme cu plata, TV prin satelit si aer conditionat. Dotarile disponibile la acest hotel includ o sala pentru micul dejun, un restaurant, sauna si multe alte servicii. Exista si o cafenea iar room service-ul este disponibil in timpul orelor indicate ca si serviciile de spalatorie.

Cazare Stockholm