Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/stockholm/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Radisson Blu Strand Hotel Stockholm

    Adresa: Nybrokajen 9 Rezerva online la Radisson Blu Strand Hotel Stockholm


Poze cu Radisson Blu Strand Hotel Stockholm

Descriere Radisson Blu Strand Hotel Stockholm

Radisson Blu Strand Hotel Stockholm este situat pe malul apei in inima orasului. De la hotel se poate merge pe jos in centrul de afaceri din Stockholm dar si in Gamla Stan sau in zona de shopping care se afla la numai 500 de metri distanta. Radisson Blu Strand Hotel Stockholm se gaseste la 41 de km de Aeroportul Arlanda.

Exista 152 de camere la Radisson Blu Strand Hotel Stockholm sub doua categorii standard si apartament. Camerele imbina parti contemporane cu un decor istoric. Unele dintre camere au vedere spre Nybroviken oferind niste privelisti superbe la apa. Baile sunt ultra moderne cu halate si papuci pentru un confort ridicat al turistilor. Alte dotari includ televiziune prin satelit, internet gratuit, seif si echipament pentru cafea si ceai.

Radisson Blu Strand Hotel Stockholm este locat intr-o cladire din caramida care a fost renovata in 2002, si in acelasi an a castigat un premiu pentru "Cea mai frumoasa priveliste din Suedia". Hotelul are un restaurant si un cocktail bar care serveste snack-uri si cocktail-uri. Exista facilitati si pentru intalniri dar si un business center dotat cu toate cele necesare unor intalniri de afaceri. Hotelul ofera turistilor si acces redus la salile de fitness din zona.

Cazare Stockholm