Faarup Sommerland - Parc de distractie din Jutland, Danemarca


Parcurile tematice sunt foarte populare printre danezi si de aceea probabil sunt si destul de numeroase intr-o tara care numara doar ceva mai mult de 5 milioane de locuitori.

Coasterul Lynet din Faarup Sommerland
Coasterul Lynet din Faarup Sommerland

Faarup Sommerland este unul dintre parcurile de distractie din Jutland care va poate tine ocupati toata ziua. Dintre atractiile de la Faarup ce se adreseaza tuturor varstelor se disting trei roller-coastere. Acestea reusesc sa stranga si cele mai mari cozi in zilele insorite cand parcul este inundat de vizitatori. Falken este roller coaster-ul de lemn care ofera senzatii dintre cele mai tari si specifice acestui tip de coaster. Lynet este un alt coaster care se mandreste cu doze ridicate de adrenalina date de viteza in care va poarta si de cele doua loop-uri in urma carora veti ajunge sa vedeti parcul din perspectiva unui liliac.

Coasterul de lemn Falken din Faarup Sommerland
Coasterul de lemn Falken din Faarup Sommerland

Atractia principala este insa Orkanen, un coaster lansat in 2013 si care ii poarta pe cei mai curajosi intr-o plimbare in viteze de peste 75 de km/h pe sub apa unui lac articial.

Coasterul Orkanen din Faarup Sommerland
Coasterul Orkanen din Faarup Sommerland

Daca vizitati parcul intr-o zi calduroasa nu uitati sa va luati costumul de baie deoarece la Faarup Sommerland exista si un Aqua Park care poate suplimenta considerabil doza de distractie de care veti avea parte in vizita la unul dintre cele mai frumoase parcuri tematice din Danemarca.


Adresa: Pirupvejen 147, 9492 Blokhus, Danemarca.
Pret: 230/255 DKK in functie de perioada anului.
Website: https://www.faarupsommerland.dk/en/

Alte atractii din Danemarca