Logo TVL.ro

Despre Stockholm | Istoric | Sfaturi utile | Obiective turistice | Harta | Cazare | Comentarii



Radisson Blu Royal Viking Hotel Stockholm

Categorie Hotel: stele hotel
Adresa: Vasagatan 1, Stockholm, Suedia la 2.5 km de centru

Radisson Blu Royal Viking Hotel Stockholm este situat in aproprierea multor atractii turistice din Stockholm a multor puncte de interes, intr-o zona foarte turistica a capitalei Suediei. Foarte aproape de Radisson Blu Royal Viking Hotel Stockholm se gaseste World Trade Center. Exista de asemenea si multe cafenele, baruri si restaurante situate in apropierea hotelului. Oaspetii pot de asemenea ajunge cu usurita la multe magazine si boutique-uri din zona iar Aeroportul se gaseste la 45 de km de Radisson Blu Royal Viking Hotel Stockholm. Transportul public este disponibil in zona, facand foarte usoara deplasarea prin oras pentru a vizita diferitele obiective turistice situate ceva mai departe de hotel. De asemenea pentru turistii care vin cu masina sau inchiriaza, hotelul pune la dispozitie locuri de parcare.

Cazare Stockholm Cazare Stockholm Cazare Stockholm Cazare Stockholm
Rezerva Acum

Fiecare dintre camerele de la Radisson Blu Royal Viking Hotel Stockholm ofera o serie de dotari cum ar fi aparate pentru prepararea ceaiului si a cafelei, tv prin satelit, baie proprie, lenjerie de lux si aer conditionat.

Printre facilitatile de care se bucura cei care aleg cazare la Radisson Blu Royal Viking Hotel Stockholm se numara internet WiFi gratuit, o sala de fitness, jacuzzi, sauna si piscina. Hotelul dispune si de un restaurant, o sala unde se serveste micul dejun, de mai multe sali de intalniri si de un centru de afaceri.

Cazare Stockholm



Home // Cazare // Bilete Avion // Destinatii Turistice // Litoral Turcia // Litoral Bulgaria // Articole Turism // Contact

2008 - 2018 TVL.ro - Despre noi / Parteneri: Travel Guru | Travel Motion