Insula Corfu, vacante si excursii in insula Corfu


Exista in mod cert motive pentru a alege o vacanta in minunata insula Corfu din Grecia, pe plajele de la Marea Ionica.

Insula Corfu din Grecia este cea mai cunoscuta dintre isulele ionice. Corfu este o insula verde ce imbina aspecte ale civilizatiilor care au populat-o de-a lungul timpului. Orasul Corfu impresioneaza turistii cu doua forturi, stradute inguste, case inalte, cladirea primariei construita in stil venetian, biserica Sf. Spiridon (patronul insulei Corfu), gradini pline de flori si balcoanele caselor din fier forjat. Plina de locuri ce merita vazute de turisti, putem spune ca insula Corfu este un mic paradis pe pamant. De la Paleokastritsa la Kanoni sau de la Achillion la Pontikonissi si de-a lungul coastei nordice a insulei Corfu se pot intalni peisaje de vis pline de vegetatie de un verde fermecator care se scufunda in apele adanci si cristaline ale marii.

Insula Corfu din Grecia
Insula Corfu din Grecia

Intr-o vacanta pe insula Corfu este foarte usor pentru turistii ce aleg aceasta destinatie sa imbine relaxarea cu o viata de noapte foarte intensa. Odata ce v-ati hotarat sa vizitati insula Corfu ar trebui sa va pregatiti pentru o experienta cu adevarat deosebita, un mix de traditii grecesti, frumuseti naturale si obiective turistice si arheologice.

Insula Corfu se gaseste in partea de nord a Marii Ionice la limita cu Marea Adriatica. Este a doua insula ca marime dintr-un grup de sapte insule. Insula Corfu este insula miracolelor, unde in fiecare clipa cele ce te inconjoara se schimba fara a afecta insa armonia locurilor.

Cea mai verde insula greceasca, Corfu are trei milioane de maslini iar gradinile pline de flori si satele in stil adriatic va vor incanta privirea cu siguranta. Pe aceasta insula cosmopolita veti putea imbina perfect relaxarea cu buna dispozitie si o viata de noapte agitata, deoarece insula Corfu este in mod clar un centru turistic international care poate satisface pana si cerintele celor mai pretentiosi vizitatori.

Hoteluri Corfu – Cazare Corfu.

Pentru a cauta hoteluri in Corfu sau pentru a compara oferta de cazare in Corfu puteti folosi motorul de cautare de mai jos. Tot ce trebuie sa faceti este sa completati datele calatoriei dumneavoastra si vor fi afisate o serie de oferte la hoteluri in Corfu. Puteti astfel compara si eventual alege cea mai buna oferta de hotel in insula Corfu.

Vezi aici cat costa un hotel in Corfu

Harta Corfu, harta insulei Corfu.

Pentru a identifica mai usor locuri pe care le puteti vizita in Corfu mai jos aveti o harta a insulei Corfu. Pe harta Corfu puteti vedea mai toate statiunile si localitatile de pe insula. Pentru a vedea o versiune mai mare a hartii insulei Corfu dati click pe harta de mai jos.

Harta Insula Corfu din Grecia
Harta Insula Corfu din Grecia

Articole turism