Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/viena/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Suite Novotel Messe Viena

    Adresa: Radingerstrasse 2, Viena, Austria Rezerva online la Suite Novotel Messe Viena


Poze cu Suite Novotel Messe Viena

Descriere Suite Novotel Messe Viena

Suite Novotel Wien Messe este situat intr-o locatie ideala atat pentru turistii veniti in interes de afaceri cat si pentru cei care doresc sa viziteze cat mai multe dintre obiectivele turistice din Viena. Toate camerele acestui hotel au toate dotarile necesare unei sederi placute si care pot fi asteptate de la un hotel din clasa sa.

Fiecare camera de la Suitehotel Wien Messe este dotata cu aer conditionat, birou si uscator de par iar turistii care aleg sa rezerve cazare in Viena aici vor primi zilnic ziare din partea casei. Toate camerele de la acest hotel sunt pentru nefumatori ceea ce sporeste gradul de comfort si atmosfera placuta.

Turistii pot beneficia de inalte standarde de comfort in timpul sejurului lor la Suitehotel Wien Messe, avand tot ce le trebuie pentru acest lucru. Hotelul ofera servicii de room service 24 de ore pe zi, magazine, lift, bar, servicii de spalatorie chimica, restaurant si seif.

Printre facilitatile menite sa ofere momente de relaxare turistilor se numara masaj, jacuzzi, sala de fitness, sauna, terenuri de squash, gradini. Cu dotari elegante si cu un personal foarte ospitalier, turistii sigur se vor simti bine pe perioada sederii lor aici. Pentru a rezerva cazare la Suitehotel Wien Messe trebuie sa mergeti pe pagina de rezervare de mai jos si sa selectati perioada in care doriti sa vizitati Viena iar apoi sa completati formularul securizat de rezervare online.

Cazare Viena