Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/viena/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Prinz Eugen Hotel Viena

    Adresa: Wiedner Gurtel 14, Vienna, Austria Rezerva online la Prinz Eugen Hotel Viena


Poze cu Prinz Eugen Hotel Viena

Descriere Prinz Eugen Hotel Viena

Prinz Eugen Hotel Viena se afla in Districtul 4 al Vienei, care este cartierul diplomatic traditional al Vienei. Aproape de acest hotel se gaseste una dintre cele mai importante gari ale Vienei, Palatul Belvedere si multe magazine, restaurante si alte obiective turistice. Gara din apropiere poate oferi acces la destinatii mai indepartate.

De la Prinz Eugen Hotel Viena sunt aproape 20 de km pana la Vienna International Airport, punctul cel mai important de intrare in Austria.

Prinz Eugen Hotel Viena are peste 100 de camere, fiecare dintre ele fiind dotata cu televiziune prin satelit, telefon cu voicemail, acces la internet, ferestre cu o izolare fonica foarte buna si minibar. In camere se gasesc si seifuri electronice. Baile fiecarei camere sunt echipate cu uscator de par si au ori cada ori cabina de dus.

Prinz Eugen Hotel Viena are numeroase dotari menite sa faca sederea turistilor cat mai placuta. Personalul vorbeste mai multe limbi de circulatie internationala si este mereu dornic sa ajute clientii hotelului. Servicii de room service sunt disponibile intre anumite ore iar barul din cadrul hotelului ofera o buna modalitate de relaxare. Hotelul dispune si de un restaurant unde poate fi servita masa.

Cazare Viena