Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/viena/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Mate Dependance Hotel Viena

    Adresa: Bergsteiggasse 22, Vienna, Austria Rezerva online la Mate Dependance Hotel Viena


Poze cu Mate Dependance Hotel Viena

Descriere Mate Dependance Hotel Viena

Mate Dependance Hotel Viena este situat in al 17-lea district al orasului, in nordul Vienei, la mai putin de 4 km de toate obiectivele turistice din centru. Datorita tramvaiului si metrourilor, majoritatea obiectivelor turistice din Viena sunt la mai putin de 10 minute distanta.

Mate Dependance Hotel Viena se afla la 20 de km de Aeroportul din Viena. Cea mai apropiata statie de metrou este Alser Strasse de pe magistrala U6 si se afla la numai 400 de metri de iesirea din hotel. Statia de tramvai este la o distanta de 300 de metri.

Oaspetii de la Mate Dependance Hotel Viena sunt mereu bine-veniti in cele 47 de camere cu baie proprie, mobilier din lemn de culoare inchisa si dotate cu televiziune prin satelit, internet wireless, aer conditionat, mini bar si uscator de par.

Mate Dependance Hotel Viena a fost construit la inceputul secolului al 20-lea si mentine inca un aspect victorian clasic pe exterior. In interior exista o sala de fitness cu toate dotarile si o piscina acoperita. Hotelul are si un bar propriu si serveste micul dejun pentru turistii cazati aici in fiecare dimineata. Hotelul este o alegere ideala atat pentru turistii veniti la Viena in interes de afaceri cat si pentru cei in cautare de cateva zile de relaxare. Receptia este deschisa 24 de ore pe zi.

Cazare Viena