Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/viena/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Marriott Hotel Viena

    Adresa: Parkring 12A, Viena, Austria Rezerva online la Marriott Hotel Viena


Poze cu Marriott Hotel Viena

Descriere Marriott Hotel Viena

Marriott Hotel Viena este un hotel de cinci stele situat in Innere Stadt. Acest hotel este aproape de centrul vechi al orasului Viena ceea ce permite turistilor sa ajunga cu usurinta in parcuri, la Opera de Stat din Viena, la teatre si multe alte atractii care fac parte din mostenirea culturala si istorica a acestui oras extraordinar.

Aeroportul International Viena se afla la aproximativ 18 km departare de Marriott Hotel Viena ceea ce face din acest hotel unul bine pozitionat si foarte accesibil cu ajutorul mijloacelor de transport in comun.

Camerele de la Marriott Hotel Viena sunt decorate cu mobilier de lux. Fiecare camera are televiziune prin satelit, o zona de lucru cu birou si acces la internet, un mini bar, seif, uscator de par, aer conditionat, telefon cu mesagerie vocala si baie.

Marriott Hotel Viena ofera celor care doresc sa rezerve cazare la acest hotel de cinci stele o serie de servicii foarte diversificate de care pot profita. Hotelul are valet, room service 24 de ore pe zi, seif si un centru spa. Acest centru include o sala de forta, o piscina, un solar si o sauna. Hotelul are si un restaurant unde se poate servi cina dar si un bar unde turistii se pot relaxa in fata unui cocktail.

Cazare Viena