Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/viena/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Le Meridien Hotel Viena

    Adresa: Opernring 13, Viena, Austria Rezerva online la Le Meridien Hotel Viena


Poze cu Le Meridien Hotel Viena

Descriere Le Meridien Hotel Viena

Le Meridien Hotel Viena e situat langa Ringstrasse, iar foarte aproape de acest hotel se gasesc Opera de Stat din Viena dar si multe restaurante si cluburi de noapte. Tot in zona se gaseste si Palatul Imperial Hofburg dar si multe alte obiective care atrag atat de multi turisti an de an in centrul istoric al Vienei.

Aeroportul International Viena se afla la aproximativ 30 de km departare de Le Meridien Hotel Viena. Hotelul este foarte bine conectat de restul orasului prin reteaua de transport public a orasului facand astfel foarte facila vizitarea obiectivelor turistice raspandite prin oras.

Le Meridien Hotel Viena are aproape 300 de camere, toate dotate cu aer conditionat. Baile din fiecare camera au uscator de par si turistii primesc si papuci pentru un confort ridicat. Camerele de la Le Meridien Hotel Viena au conexiune la internet, televiziune prin cablu, seif, mesagerie vocala, aparate de cafea si ceai dar si fier si masa de calcat.

Le Meridien Hotel Viena dispune de sali de conferinte ce pot gazdui pana la 400 de persoane. Exista si o piscina interioara, un centru de fitness, o sauna, jacuzzi si baie cu aburi. In cadrul hotelului exista un restaurant si un bar iar cei care sosesc aici cu masina pot beneficia de parcarea privata.

Cazare Viena