Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/viena/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • K+K Hotel Maria Theresia Viena

    Adresa: Kirchberggasse 6, Viena, Austria Rezerva online la K+K Hotel Maria Theresia Viena


Poze cu K+K Hotel Maria Theresia Viena

Descriere K+K Hotel Maria Theresia Viena

K+K Hotel Maria Theresia Viena este situat in zona Spittelberg a orasului Viena, in apropierea cartierului Muzeelor si zonei de shopping. Se afla la numai 10 minute de zona pietonala de shopping din centurl orasului si de Stephanzplatz, Palatul de Iarna si Stadpark.

K+K Hotel Maria Theresia Viena se afla la 17 km departare de Aeroportul International Viena. Personalul hotelului poate orgazina transferul turistilor de la aeroportul international, care este accesibil si cu trenul.

K+K Hotel Maria Theresia Viena are 133 de camere dintre care 6 sunt apartamente. Fiecare camera de la acest hotel de patru stele din Viena dispune de aer conditionat, cablu TV, internet gratuit, mini bar, seif, baie si uscator de par. Sunt disponibile atat camere pentru fumatori cat si pentru nefumatori.

K+K Hotel Maria Theresia Viena are un design contemporan, desi exteriorul poate parea unul traditional, pentru a se incadra perfect cu zona din jur. Hotelul a fost partial renoval in 2009 si dispune de un restaurant is un bar dar si de sali de conferinte. Un centru de fitness este mereu la dispozitia turistilor care se cazeaza aici in vacanta lor la Viena.

Cazare Viena