Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/viena/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Intercontinental Hotel Viena

    Adresa: Johannesgasse 28, Vienna, Austria Rezerva online la Intercontinental Hotel Viena


Poze cu Intercontinental Hotel Viena

Descriere Intercontinental Hotel Viena

Intercontinental Hotel Viena este situat in centrul orasului. Se afla la numai 700 de metri de celebra Catedrala Sf Stefan. Opera de stat din Viena, parcul central si strazile pline de magazine din centru se afla si ele la aproximativ 1 km distanta de hotel.

Aeroportul International Viena este la numai 17 km de Intercontinental Hotel Viena. Transferul cu masina de la aeroport poate fi oferit de catre personalul hotelului.

Intercontinental Hotel Viena are 436 de camere, printre care 60 de apartamente, toate dotate cu televiziune digitala, aer conditionat si bai private. In 2009 a fost remobilat intregul hotel.

Intercontinental Hotel Viena este un hotel care imbina dotarile foarte moderne cu arhitectura traditionala. Este unul dintre cele mai mari hoteluri de conferinte din oras, oferind facilitati pentru astfel de evenimente de ultima ora. Cele 16 camere de conferinte pot gazdui pana la 1000 de participanti. Restaurantul Mediterraneo serveste specialitati austriece si mediteraneene iar barurile din cadrul hotelului ofera o modalitate perfecta de relaxare. Receptia este deschisa in permanenta si ofera si servicii de consiliere turistica, putand sa va ajute cu rezervari la diverse obiective turistice din oras.

Cazare Viena