Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/viena/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Hilton Hotel Viena

    Adresa: Am Stadtpark 1, Viena, Austria Rezerva online la Hilton Hotel Viena


Poze cu Hilton Hotel Viena

Descriere Hilton Hotel Viena

Hilton Hotel Viena se afla la 1 km departe de Opera de Stat din Viena, in mijlocul unei zone de shopping renumite din centrul orasului Viena. Acest hotel de cinci stele se afla mica distanta de Stephanplatz si de Cartierul Muzeelor.

Hilton Hotel Viena se afla la numai 15 minute de mers cu trenul de Aeroportul International din Viena si foarte aproape de marea majoritate a atractiilor turistice din capitala Austriei, ceea ce face din aceasta unitate de cazare alegerea perfecta pentru turistii care vor sa se bucure de tot ceea ce Viena are de oferit.

Hotelul dispune de 579 de camere, decorate cu mobiler din lemn deschis care contrasteaza cu accentele materialelor de pe mobila. Toate camerele au vedere la gradina sau spre oras si dispun de acces la internet wireless, docking-uri pentru iPod, tv prin satelit, telefon, mini bar si bai de marmura.

Hilton Hotel Viena este un hotel orientat spre conferinte ce a fost ultima data renovat in anul 2004. Hotelul dispune de 11 sali de conferinte care pot gazdui pana la 1800 de oameni. Joe Zawinul's Jazzclub Birdland ofera momente de relaxare in fiecare seara iar restaurantul S'PARKS ofera specialitati austriece pe terasa alfresco cu priveliste spre Stadpark. Exista si un centru de fitness cu servicii de masaj, iar turistii care sosesc aici cu masina beneficiaza de o parcare acoperita.

Cazare Viena