Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/viena/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Eurostars Embassy Hotel Viena

    Adresa: Landstrasser Hauptstrasse 120, Viena, Austria Rezerva online la Eurostars Embassy Hotel Viena


Poze cu Eurostars Embassy Hotel Viena

Descriere Eurostars Embassy Hotel Viena

Eurostars Embassy Hotel Viena este situat la mica distanta de mers pe jos de majoritatea atractiilor cele mai populare din capitala Austriei, inclusiv celebra strada de shopping Haupstrasser Landstrasse si cariterul Hernals. O multitudine de restaurante si cafenele sunt situate prin zona. Exista de asemenea multe magazine si o viata de noapte animata, nu foarte departe de hotel.

Gara se afla in apropiere de Eurostars Embassy Hotel Viena iar Aeroportul International Viena se gaseste la numai 11 km departare de acest hotel de patru stele din Viena, ceea ce inseamna ca unitatea de cazare poate constitui o alegere excelenta pentru turistii care vor sa viziteze orasul. Cei care sosesc aici cu masina vor putea parca masina in garajul ce le sta la dispozitie contra unei taxe.

Printre dotarile si serviciile disponibile in orice camera de la Eurostars Embassy Hotel Viena se numara aer conditionat, birou, uscator de par si ziare din partea casei. Toate camerele acestui hotel de patru stele sunt pentru nefumatori. Dintr-un total de 66 de camere, 2 sunt apartamente. Micul dejun este inclus in pretul de cazare.

Din multitudinea de servicii si dotari ce merita mentionate se distinge barul hotelului, receptia deschisa 24 de ore pe zi, serviciile de spalatorie, seifurile, centrul de afaceri si asistenta turistica oferita de personalul hotelului. Eurostars Embassy Hotel Viena ofera si intenet wireless iar hotelul are si o cafenea dar si un restaurant foarte bun.

Cazare Viena