Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/viena/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Best Western Premier Hotel Kaiserhof Viena

    Adresa: Frankenberggasse 10, Viena, Austria Rezerva online la Best Western Premier Hotel Kaiserhof Viena


Poze cu Best Western Premier Hotel Kaiserhof Viena

Descriere Best Western Premier Hotel Kaiserhof Viena

Best Western Premier Hotel Kaiserhof Viena se afla situat pe o strada laturalnica in apropiere de Palatul Belvedere. La 15 minute de mers pe jos de o serie de puncte de interes din Viena cum ar fi Stadtpark, Catedrala Sf Stefan sau zona pietonala din centru, acest hotel de patru stele este o alegere excelenta pentru turistii care vor sa viziteze orasul.

Best Western Premier Hotel Kaiserhof Viena este la numai 20 de km departare de aeroport. Cea mai apropiata statie de metrou se numeste Karlsplatz. Aici se gasesc si statii de autobuz si de tramvai.

Best Western Premier Hotel Kaiserhof Viena are 74 de camere decorate intr-un stil modern cu influente traditionale. Fiecare camera are aer conditionat, cablu tv, acces la internet prin cablu, un mini bar, telefon, seif, baie, uscator de par. La dispozitia oaspetilor stau camere atat pentru fumatori cat si pentru nefumatori, pe etaje diferite. De la receptie se pot inchiria filme si video playere.

Best Western Premier Hotel Kaiserhof Viena se gaseste intr-o cladire traditionala vieneza cu o receptie frumoasa si dispune de o sala unde se serveste micul dejun. Pentru petrecerea timpului liber si relaxare exista un bar cu pian, un centru de fitness, sauna si baie cu aburi. Spatii de conferinte si intalniri de afaceri stau la dispozitia turistilor veniti la Viena in interes de afaceri, existand si optiunea de servicii de catering.

Cazare Viena