Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/viena/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Bellevue Hotel Viena

    Adresa: Althanstrasse 5, Viena, Austria Rezerva online la Bellevue Hotel Viena


Poze cu Bellevue Hotel Viena

Descriere Bellevue Hotel Viena

Acest hotel din Viena se afla chiar peste drum de gara Franz Joseph. Bellevue Hotel Viena se afla la doar 5 minute de mers pe jos de Palatul Liechtenstein si la 10 minute de Muzeul Sigmund Freud, Scoala Spaniola de calarie si de Opera de Stat din Viena.

Bellevue Hotel Viena ofera posibilitatea turistilor sai de o inchiria limuzina pentru plimbari prin oras sau pentru transferul spre aeroport. Tramvaiul D si statia de metrou Franz Joshep ofera acces usor spre orice zona din oras.

Bellevue Hotel Viena are 161 de camere ce sunt mobilate intr-un stil foarte modern. 15 dintre camere sunt de fapt apartamente, impartite pe cele 7 etaje ale hotelului. Camerele au acces wireless la internet, aer conditionat, televiziune prin satelit, telefon, minibar, baie si sunt sunt antifonate

Bellevue Hotel Viena a fost ridicat in anul 1873 si are o sala de conferinte ce poate gazdui pana la 120 de oameni si inca 4 camere pentru intalniri ce pot gazdui pana la 25 de persoane. In cadrul hotelului exista si doua restaurante si doua baruri. Turistii ce aleg sa se cazeze la acest hotel beneficiaza de parcare in garajul de la Bellevue Hotel Viena.

Cazare Viena