Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/viena/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Art Hotel Viena

    Adresa: Brandmayergasse 7-9, Vienna, Austria Rezerva online la Art Hotel Viena


Poze cu Art Hotel Viena

Descriere Art Hotel Viena

Art Hotel Viena este un hotel situat in al 5-lea district al Vienei. Este aproape de Palatul Schonbrunn si de Naschmarkt, cea mai populara piata din Viena. Mai multe teatre se gasesc si ele in zona iar obiectivele turistice importante din centru se afla la numai 15-20 de minute de mers cu metroul.

Art Hotel Viena se afla la 20 km de aeroport si este foarte usor de ajuns la hotel cu mijloacele de transport public.

Cele 48 de camere de la Art Hotel Viena sunt impartite pe mai multe categorii, 12 dintre ele fiind studiouri. Hotelul este dominat de un aspect contemporan iar camerele sunt dotate cu radio, telefon, ceas desteptator, uscator de par, televiziune prin cablu si baie.

Art Hotel Viena are un interior frumos decorat si o receptie gata sa raspunda la cerintele turistilor 24 de ore pe zi. Pivnita de vinuri este bine cunoscuta pentru calitatea vinurilor sale. Hotelul are si cateva calculatoare cu acces la internet. Camera unde se serveste micul dejun este si locul in care este gazduita o mica expozitie de arta temporara unde expun diversi artisti locali. In fiecare seara diverse cocktailuri pot fi servite la barul hotelului unde exista o zona de relaxare foarte frumoasa. Parcarea este posibila pentru clientii hotelului in parcarea acoperita de la Art Hotel Viena.

Cazare Viena