Vacante Duni, Bulgaria


Statiunea Duni, Bulgaria mai este cunoscuta si sub numele de Dyuni. Duni este localizat la 6 km sud de sozopol intr-un golf foarte frumos cu apa de mica adancime. Aceasta statiune este considerata ca fiind un pic mai de lux si de aceea e in general destinata turistilor straini. Constructia statiunii a fost finalizata in 1987 ca un proiect bulgaro-austriac.

Cazare Duni, Bulgaria

In statiune pot fi achizitionate apartamente cu aproximativ doua mii de paturi in total in vile albe ca zapada si cu un design arhitectural deosebit. Acestea sunt impartite in trei zone distincte Zelenika, Marina si Pelikan si sunt inconjurate de zone verzi din belsug. In statiune s-au dezvoltat destule facilitati pentru practicarea sporturilor nautice, baruri, discoteci, restaurante si alte modalitati de petrecere a timpului liber. Rezervari pentru cazare in Duni trebuiesc facute neaparat in prealabil deoarece pe perioada verii litoralul este destul de aglomerat si s-ar putea sa nu gasiti cazare la fata locului. Cazare in Duni puteti gasi folosind formularul de mai jos. Acesta cauta in bazele de date ale celor mai reputate site-uri de cazare online si va permite sa comparati ofertele de cazare pentru a putea alege hotelul cel mai avantajos.

Obiective turistice Duni, Bulgaria

Plaja Alepou si plaja Arkoutino - aceste doua plaje sunt situate in apropierea statiunii Duni. Sunt locuri mai naturale, mai putin amenajate unde marea poate fi vazut in toata splendoarea ei nealterata de nevoile turistice moderne. Putin mai departe de mare, langa plaja Alepou se afla mlastina Alepou (Mlastina Vulpii). Aceasta este separata de mare de o fasie de nisip lata de aproximativ 300 de metri. Aceasta mlastina a fost in trecut o laguna ce fusese candva declarata rezervatie naturala. Mai spre sud de Duni se afla insula Sf Toma (cunoscuta si sub numele de Insula Serpilor). Aceasta este situala la doar 300 de metri de coasta. In zilele noastre insula este nelocuita dar in perioada antichitatii insula era adapostul unui sanctuar elen.

Poze Duni, Bulgaria

Vacanta Duni, Bulgaria
Vacanta Duni, Bulgaria

Vacanta Duni, Bulgaria
Vacanta Duni, Bulgaria

Vacanta Duni, Bulgaria
Vacanta Duni, Bulgaria

Destinatii Bulgaria