• Welcome Piram Hotel

    Adresa: Via Giovanni Amendola 7, Castro Pretorio Rezerva online la Welcome Piram Hotel
  • Raport pret-calitate bun
    Camere curate
    Servicii excelente

    Paturile pot fi si mai confortabile
Poze cu Welcome Piram Hotel

Descriere Welcome Piram Hotel

Cu o terasa pe acoperis, un jacuzzi si un bar pe acoperis, Welcome Piram Hotel ofera un cadru modern si placut pentru cazare, atunci cand vizitati Roma. Acest hotel elegant este situat convenabil in centrul orasului ceea ce asigura turistilor un acces facil la multe dintre atractiile turistice din centrul orasului.

Piram ofera o receptie deschisa 24/7, plus o sauna finlandeza si un centru de spa & wellness. Serviciile oferite de acest hotel includ posibilitatea de check-in si check-out dar si depozit de bagaje. In plus, personalul multilingv este disponibil pentru a oferi informatii utile despre zona inconjuratoare, asigurand o sedere cat se poate de placuta in Roma.

Camerele cu aer conditionat de la Piram Hotel includ un mini-bar, filme in camera si articole de toaleta gratuite. Fiecare are un TV cu ecran plat cu canale prin satelit, precum si o baie privata.

Welcome Piram Hotel din Roma este situat intr-un cariter ce constituie o destinatie foarte populara de noapte si calatorii se vor simti rasfatati de posibilitatile de alegere atunci cand vor trebui sa decida unde sa mearga. Bucataria italiana este la mare cinste intre preparatele servite la restaurantul hotelului.

In cazul in care sunteti impatimiti dupa cumparaturi, Welcome Piram Hotel din Roma este situat ideal pentru a avea acces la multe dintre cele mai populare complexe comerciale. Acest hotel este la cinci minute de statia de metrou Termini si Gara Roma Termini si personalul hotelului ofera un serviciu de transfer spre si de la aeroport care este foarte convenabil pentru turistii ce aleg cazare aici.

Cazare Roma