• Trevi Hotel Roma

  Adresa: Vicolo Del Babuccio 20-21, Roma, Italia Rezerva online la Trevi Hotel Roma
 • Mi-a placut plaja
  Locatie excelenta
  Mic dejun gustos

  Paturile puteau fi mai mari
  Balcoanele sunt cam mici
Poze cu Trevi Hotel Roma

Descriere Trevi Hotel Roma

Hotel Trevi Roma este situat chiar langa Fantana Trevi si este unul din cele mai frumoase hoteluri de 3 stele din Roma. Inca din 1920, hotelul garanteaza oaspetilor sai relaxare si comfort. Hotel Trevi Roma ofera ambianta rafinata cu ajutorul personalului calificat si primitor in centrul orasului, langa minunata Piata Spania, Via Veneto si Palatul Quirinale. Cea mai apropiata statie de autobuz/tramvai se afla la mai putin de 100 de metri iar cea mai apropiata statie de metrou la mai putin de 300 de metri.

Hotelul Trevi Roma are 44 de camere confortabile si elegante decorate in culori calde, si cu mobila stil clasica. Amerele sunt dotate cu aer conditionat, TV, telefon, minibar, conexiune la internet si uscator de par. Camerele sunt de tip single, dubla, tripla, pentru familie, junior suite si suite.

Minunata camera unde este servit micul dejun se afla pe acoperisul hotelului oferind o atmosfera relaxanta de unde pot fi admirate acoperisurile Romei. Micul dejun este servit intre 07:00 si 10:30.

La receptie pot fi rezervate excursii in Roma sau in imprejurimi, bilete la teatru sau la evenimente muzicale, bilete de transfer la aeroport si pot fi inchiriate masini.

Cazare Roma