• Relais Group Palace Boutique Hotel Roma

    Adresa: Via Dei Banchi Vecchi 115, Roma, Italia Rezerva online la Relais Group Palace Boutique Hotel Roma
  • Camere spatioase
    Locatie excelenta
    Mic dejun gustos

    Dusul lasa de dorit
Poze cu Relais Group Palace Boutique Hotel Roma

Descriere Relais Group Palace Boutique Hotel Roma

Hotel Relais Group Pantheon Roma se afla la doar cativa pasi de Campo dei Fiori si de Piata Navona, fiind gazduit de o cladire din sec XV. Hotelul este inconjurat de cele mai importante atractii turistice din Roma, de magazine de moda, cunoscute magazine de antichitati, restaurante si de baruri. Datorita locatiei privilegiate, oaspetii pot explora cele mai importante atractii mergand pe jos, decoperind astfel Coloseumul, Piata Venezia si Panteonul.

Hotelul Relais Group Pantheon Roma ofera o ambianta creata de mult alb, negru si roz, marmura italiana, tavane bogat pictate precum si de un lift de arama si cristal. Hotelul Relais Group Pantheon Roma are 10 camere spatioase de aproximativ 40 de metri patrati, atent decorate. Toate camerele sunt amenajate in stil clasic si sunt dotate cu aer conditionat, LCD, telefon, minibar, conexiune la internet si uscator de par.

Micul dejun, englezesc sau continental, poate fi servit in camera intre 07:30 si 10:30 (inclus in pret) si include cafea, lapte, pateuri, iaurt, prajituri, fructe proaspete, bacon, oua, branza, sunca si sucuri. De asemenea, micul dejun poate fi servit in lobby, unde oaspetii pot sta confortabil in canapea.

Cazare Roma