• Radisson Blu Es Hotel Rome

    Adresa: Via Filippo Turati 171, Esquilino Rezerva online la Radisson Blu Es Hotel Rome
  • Piscina excelenta
    Bar fantastic
    Decor foarte modern

    Dusul ar putea fi mai spatios
Poze cu Radisson Blu Es Hotel Rome

Descriere Radisson Blu Es Hotel Rome

Radisson Blu Es Hotel Rome, situat in centrul orasului Roma, ofera spatii de cazare mari si servicii si facilitati excelente. Facilitatile sale premium includ o sauna, un jacuzzi si un centru de fitness.

Radisson Blu Es Hotel Rome ofera multe facilitati, inclusiv un centru de spa & wellness, Wi-Fi gratuit si o piscina sezoniera. Hotelul ofera, de asemenea, un serviciu de consiliere turistica, o piscina pentru copii si o receptie ce se afla la dispozitia turistilor cazati aici, 24 de ore pe zi. Hotelul ofera si room service 24 de ore zi, sapte zile din sapte.

Camerele cu aer conditionat de la Radisson Blu Es Hotel Rome sunt dotate cu un mini-bar, televiziune prin cablu / satelit si un uscator de par. Alte facilitati ce se gasesc in camerele de la acest Radisson Blu includ un telefon si un televizor cu ecran plat. Baia privata din fiecare camera are cabina de dus.

Restaurantul hotelului este deschis pentru mic dejun, oferind oaspetilor o experienta culinara convenabila aproape de camera lor. Oaspetii se pot bucura de o bautura si se pot relaxa in barul hotelului.

Situat la doar o aruncatura de bat de o serie intreaga de atractii turistice importante, hotelul se afla si in imediata apropiere a numeroase baruri, cluburi de noapte si restaurante la moda. Muzeul National din Roma se afla la o plimbare de 10 minute de hotel.

Cazare Roma