• Kolbe Hotel Roma

  Adresa: Via Di San Teodoro 44, Roma, Italia Rezerva online la Kolbe Hotel Roma
 • Decor modern
  Barul din incinta este superb
  Restaurant excelent

  Paturile puteau fi mai bune
  Parcarea e deficitara
  Viteza la wi-fi scazuta
Poze cu Kolbe Hotel Roma

Descriere Kolbe Hotel Roma

Hotel Kolbe Roma este situat in centrul vechi al orasului, locul de unde poate fi inceputa o zi de descoperire a fascinantei capitale a Italiei. Este localizat pe o strada linistita, departe de multime transformand calatoria in Roma confortabila, minunata indiferent de scopul pentru care sunteti in oras.

Hotel Kolbe Roma isi intampina oaspetii in cele 72 de camere dotate cu aer conditionat, telefon, TV, minibar si conexiune la internet. Baile sunt decorate cu marmura si ceramica si au un dus sau un jacuzzi, uscator de par, prosoape si produse de intretinere corporala. Camerele sunt standard, superioare caracterizate prin camere spatioase avand un dus cu hidromasaj si camere deluxe pentru cei care vor lux ce dispun de un jacuzzi pentru o experienta romantica unica.

Hotel Kolbe Roma are un restaurant unde se poate servi mancare italieneasca sau internationala si un lobby unde oaspetii pot savura o cocktail sau o bautura calda in timp ce citesc un ziar sau socializeaza. Hotelul dispune si de un serviciu de schimb de valuta,si de o camera pentru bagaje.

Micul dejun este inclus in pret si este servit in fiecare zi intre 07:00 si 10:00, room service-ul fiind disponibil de asemenea intre aceste ore.

Cazare Roma