• Hotel Europa Rome

    Adresa: Via Varese 26, Castro Pretorio Rezerva online la Hotel Europa Rome
  • Servicii excelente
    Locatie excelenta
    Raport pret-calitate bun

    Camerele sunt cam mici
Poze cu Hotel Europa Rome

Descriere Hotel Europa Rome

Amplasat in Roma, Hotel Europa Roma se afla la o scurta plimbare de atractiile din apropiere, cum ar fi Baile lui Diocletian si Biblioteca Nazionale Centrale di Roma. Acest hotel elegant este situat convenabil in centrul orasului.

Acest hotel de nefumatori ofera o serie de facilitati, cum ar fi sali de intalnire, posibilitatea de a efectua un check-in si check-out rapid si o receptie deschisa 24 de ore pe zi. Facilitatile de afaceri includ un centru de afaceri. In plus, personalul multilingv este la dispozitia turistilor pentru a oferi sfaturi utile, asigurand o sedere placuta in Roma.

Camerele cu aer conditionat de la Hotelul Europa includ articole de toaleta gratuite, un TV cu ecran plat si un minibar. Baile au un dus si un uscator de par.

Oaspetii de la Hotel Europa se pot relaxa la barul din incinta hotelului care dispune si de un restaurant. Acesta le permite celor care doresc sa nu se indeparteze prea mult de confortul propriei camere pentru a lua cina. Pentru oaspetii cu excursii de o zi planificate, hotelul ofera pranz la pachet insa acesta trebuie solicitat in prealabil.

Amplasat in centrul orasului Roma, Roma Hotel Europa este inconjurat de o multime de zone unde se pot face cumparaturi, iar localurile pentru viata de noapte, restaurantele si multe alte locuri interesante constituie garantia faptului ca acest hotel poate fi optiunea perfecta pentru urmatoarea dumneavoastra sedere la Roma. De asemenea, oaspetii pot vizita cu usurinta si Muzeul National din Roma, pot ajunge repede la Universitatea Sapienza din Roma si la Teatro dell'Opera di Roma.

Cazare Roma