• Giglio Dell Opera

  Adresa: Via Principe Amedeo 14, Castro Pretorio Rezerva online la Giglio Dell Opera
 • Servicii excelente
  Locatie excelenta
  Mic dejun gustos

  Cabinele de dus cam mici
  Camerele sunt cam mici
Poze cu Giglio Dell Opera

Descriere Giglio Dell Opera

Situat in Castro Pretorio, Giglio Dell Opera este la cinci minute de Zidul Servian si dispune de facilitatea de check-in si check-out rapid, parcare cu valet si aer conditionat in spatiile comune alte hotelului si in fiecare dintre camerele sale. Hotelul se afla la o plimbare de doua minute de Muzeul National din Roma.

Acest hotel de 3 stele ofera o serie intreaga de facilitati superioare, inclusiv un cafe-bar si un serviciu de limuzina, servicii caracteristice hotelurilor de 4 si 5 stele. Accesul la internet este disponibil pentru oaspetii care doresc sa pastreze legatura cu mediul online in timp ce se afla pe drum. Hotelul ofera room service 24 de ore pe zi.

Camerele hotelului sunt dotate cu uscatoare de par, televiziune prin cablu sau satelit si canapele extensibile. Facilitati ce pot fi gasite in fiecare dintre camerele de acest hotel includ un dulap, un televizor si un telefon. Hotelul dispune de mai multe camere supradimensionate pentru a gazdui familii cu mai multi copii.

Turistii care aleg cazare aici pot profita de barul hotelului pentru o bautura de seara, inainte de a merge la unul din restaurantele din apropiere pentru a servi o cina intr-o ambiata extrem de placuta.

Situat aproape de o serie de puncte fierbinti ale Romei, hotelul se afla si in imediata apropiere a numeroase baruri, cluburi de noapte si restaurante la moda. Termele lui Diocletian si alte obiective istorice se gasesc la o plimbare de 10 minute de hotel.

Cazare Roma