• Domus Sessoriana Hotel

    Adresa: Piazza Santa Croce in Gerusalemme 10, Esquilino Rezerva online la Domus Sessoriana Hotel
  • Vederi extraordinare
    Balcon mare
    Mic dejun gustos

    Paturile puteau fi mai confortabile
Poze cu Domus Sessoriana Hotel

Descriere Domus Sessoriana Hotel

Chiar langa Bazilica Santa Croce, Domus Sessoriana este un hotel situat intr-o manastire din secolul al 10-lea. Bucurati-va de o cazare de calitate si de de privelisti uimitoare la Roma de pe terasa de pe acoperis.

Cazati la acest hotel istoric sunteti la doar cativa pasi de ruinele templelor romane si amfiteatre. Domus Sessoriana ofera, de asemenea, vedere la gradina de legume cisterciana de mai jos, si puteti rezerva vizite la muzeu, manastire, gradini si bazilica chiar de la receptie.

Personalul de la Domus Sessoriana este multilingv si ofera servicii profesionale. Puteti inchiria calculatoare pentru a le folosi peste zi, puteti rezerva transferuri sau doar sa va relaxati citind o revista in hol.

Micul dejun este de tip bufet si este servit de la 07:00 pana la 10:00, in vechea sala de mese sau un mic dejun la pachet poate fi de asemenea furnizat. Oaspetii se pot bucura de momente de relaxare la barul de vinuri si cafenea, iar restaurantul, folosind produse de sezon, serveste specialitati regionale pentru cina.

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV prin satelit si un minibar. Toate sunt confortabile si decorate cu gust, cu mobilier realizat manual.

Statia de metrou este la 10 minute de mers pe jos de la Domus Sessoriana si autobuze regulate opresc in apropiere. Gara Termini este la numai 15 minute de mers pe jos de la usa hotelului.

Cazare Roma