• Clarian Hotel Rome

  Adresa: Via Carlo Cattaneo 24, Esquilino Rezerva online la Clarian Hotel Rome
 • Raport calitate-pret excelent
  Camere curate
  Situat aproape de Termini

  Viteza scazuta de acces la internet
  Micul dejun nu e prea variat
Poze cu Clarian Hotel Rome

Descriere Clarian Hotel Rome

Amplasat in inima Romei, Clarian Hotel din Roma este situat aproape de Gara Roma Termini si statia de metrou Termini, si ofera acces usor la baruri si restaurante in apropiere.

Facilitatile de la Clarian Hotel includ un birou de turism, depozit de bagaje si un lift. In plus, personalul multilingv este disponibil pentru a oferi informatii si sfaturi utile, asigurand o sedere placuta in Roma.

Camerele de la Clarian sunt bine dotate si au toate elementele esentiale, cum ar fi un frigider, un birou si un televizor, reusind de cele mai multe ori sa asigure un crad foarte inalt de confort pentru cei care aleg cazare in acest hotel din Roma.

Oaspetii se pot trezi dimineata pentru a servi un mic dejun preparat cu cele mai proaspete ingrediente de personalul hotelului, inainte de a incepe explorarea atractiilor turistice din zona.

Clarian este aproape de multe atractii din Roma, ca Teatro dell'Opera di Roma, Piazza della Repubblica si Muzeul National din Roma; toate se afla la doar o plimbare de 10 minute de mers pe jos. Zona din apropierea hotelului este de asemenea bine-cunoscuta pentru magazinele si buticurile sale care asigura un farmec aparte.

Cazare Roma