• Ciampino Hotel

  Adresa: Via Achille Grandi 2, Ciampino Rezerva online la Ciampino Hotel
 • Piscina excelenta
  Camere curate
  Restaurantul serveste mancare buna

  Zgomotul trenurilor noaptea
  Wi-Fi cu viteza scazuta
  Cabina de dus cam mica
Poze cu Ciampino Hotel

Descriere Ciampino Hotel

Hotelul Ciampino dispune de 64 camere si ofera celor care aleg cazare aici, o piscina in aer liber si multe dotari ce se pot gasi la unele hoteluri de patru sau chiar de cinci stele. Aici puteti gasi cazare ieftina si la cele mai bune standarde de calitate

Personalul de inalta calificare profesionala de la hotelul Ciampino este mereu disponibil pentru a ajuta 24 de ore pe zi, iar hotelul are un serviciu de check-in/check-out express ce reuseste sa ofere un plus de confort. Accesul la Internet este asigurat pentru cei care au nevoie de acces la mediul online. Hotelul ofera oaspetilor sai, de asemenea, un serviciu de transfer la aeroport.

Toate camerele de la Hotelul Ciampino au aer conditionat si sunt dotate cu un telefon si un mini-bar. Hotelul dispune de un numar de camere special concepute pentru a gazdui familii.

Oaspetii pot savura o bautura de la barul din incinta hotelului, inainte de a savura o masa in restaurantul spatios al hotelului. Pentru oaspetii cu excursii de o zi planificate, hotelul ofera pranzuri la pachet la cerere.

Ciampino Hotel este la mai putin de 10 minute de la Aeroportul Ciampino din Roma (CIA). Pentru cei care calatoresc cu masina, parcarea este disponibila la hotel.

Cazare Roma