• Best Western Premier Hotel Royal Santina

    Adresa: Via Marsala 22, Esquilino Rezerva online la Best Western Premier Hotel Royal Santina
  • Foarte modern
    Internet gratis
    Camere curate

    Varietatea micului dejun
Poze cu Best Western Premier Hotel Royal Santina

Descriere Best Western Premier Hotel Royal Santina

Deschis in 1964, Best Western Premier Hotel Royal Santina este situat in Roma, intr-o zona ideala pentru a explora marea majoritate a obiectivelor din oras. Acest hotel modern este situat convenabil in centrul orasului ceea ce asigura accesul facil la mijloacele de transport in comun.

Hotelul Royal Santina a suferit recent un proces de renovare si ofera camere de intalnire, un cafe-bar si posibilitatea de check-in si check-out rapid. Facilitatile de afaceri includ un serviciu de secretariat si un serviciu de curierat. In plus, personalul multilingv va fi la dispozitia turistilor pentru a oferi informatii si sfaturi utile, asigurand o sedere cat se poate de placuta in Roma.

Camerele de la Best Western Premier Hotel Royal Santina sunt decorate elegant si dotate cu un televizor cu ecran plat, filme in camera si un minibar. Toate dispun de o zona de relaxare, acces la internet wireless si articole de toaleta gratuite.

Un mic dejun foarte gustos este disponibil in fiecare dimineata la Hotel Royal Santina din Roma, si exista numeroase restaurante si localuri in apropiere pe care turistii cazati aici le pot incerca pentru pranz sau cina. Preparate din bucataria italiana si internationala sunt servite la restaurantul hotelului si constituie deliciul turistilor cazati aici.

Hotel Royal Santina Roma este aproape de atractiile bine-cunoscute din Roma, cu Teatro dell'Opera Roma la doar cateva momente de mers pe jos de la usa hotelului. Muzeul National din Roma si Baile lui Diocletian sunt, de asemenea, la doar cinci minute distanta.

Cazare Roma